
ムール貝
Rope-grown Mediterranean mussels in the Ría de Arousa, Galicia, Spain. Photo by Darcy Turenne
パタゴニア プロビジョンズのムール貝は、美味しく、養殖も容易にできます。食物連鎖の下位に位置し、栄養価が高く、ムール貝が育つ海では水質および生態系も改善されています。

ムール貝
Lemon Herb Mussels and a smorgasbord of Breadfruit Crackers, cheese, and veggies. Photo by Amy Kumler
パタゴニア プロビジョンズのEUオーガニック・ムール貝は、スペイン北部ガリシア州沿岸リア・デ・アロウサで、バテアスと呼ばれる木製いかだから海中に長く垂らしたロープ上で養殖されています。
何世代にもわたりムール貝を育て、引き上げて収獲する一族は、潮の干満のリズムに合わせて働いています。コンセルバス・アントニオ・ペレス・ラフエンテ社は、絶妙な味付けのプリッとした食感のムール貝の缶詰を100年以上にわたって生産しています。
さらに見る +

海の生態系を救う小さなヒーロー
Mussels growing in the Ría de Arousa, Galicia, Spain. Clustered on long underwater ropes attached to rafts (bateas), the mussels improve the health of the waters around them and provide habitat for other species.
Photo by Ken Etzel
Photo by Ken Etzel